Floristeria a Igualada | Les Flors | Floristeria a Igualada | Les Flors

Qui som?

Perquè les flors mai passen de moda i perquè sempre són l'opció perfecte per a regalar, a la nostra floristeria a Igualada t'esperen moltes idees per sorprendre en ocasions especials.

Floristeria Les Flors a Igualada

Des de fa 25 anys, a Les Flors ens dediquem al món de l'artesania relacionada amb flors, tant naturals com artificials. Confeccionem arranjaments florals per a celebracions nupcials i altres esdeveniments, defuncions, elaboració de rams personalitzats, objectes de decoració i obsequis en general. També treballem d'una manera molt especial la rosa de Sant Jordi, entre d'altres diades.

Floristeria Les Flors a Igualada

A la nostra floristeria a Igualada oferim un servei de lliurament a domicili en tot el municipi i rodalies. Així mateix, també oferim un servei de lliurament en mà a llarga distància (nacional i internacional) mitjançant l'empresa Teleflora. La millor opció per enviar flors a domicili el Dia de la Mare, Sant Valentí, aniversaris... No importa si estàs lluny, amb Les Flors, les teves comandes arribaran puntuals al seu destí.

Si vols fer un regal o tenir un detall amb algú especial, fes la teva comanda a la nostra floristeria a Igualada. Som especialistes dibuixant somriures, despertant sentiments. Perquè res millor que un ram de flors per dir t'estimo, ho sento, enhorabona o et trobo a faltar. A Les Flors trobaràs la millor excusa per enamorar, alegrar, felicitar o agrair a aquella persona especial.

Comandes: 938 042 504

Dilluns De dimarts a divendres Dissabtes
De 17:00 a 20:30 De 09:30 a 13:45
De 17:00 a 20:30
De 10:00 a 14:00
De 17:30 a 19:00